Menu
Το Καλάθι σας

Σχετικά με εμάς


Το Loco Paws δημιουργήθηκε από την επιθυμία μας να προσφέρουμε ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα για τα κατοικίδια και τους κηδεμόνες τους, με πρωταρχικό μας στόχο το χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. 

Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε στα κατοικίδιά μας μια μακρά, υγιή και ευτυχισμένη ζωή και ταυτόχρονα να βεβαιωθούμε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούν συμβάλλουν στην ευημερία του πλανήτη μας. Με αυτό τον τρόπο μαζί, μπορούμε να αφήσουμε τα θετικά μας αποτυπώματα στο περιβάλλον.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε όσα περισσότερα κατοικίδια μπορούμε, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, βιώσιμα και ανακυκλωμένα που ενισχύουν την συναισθηματική, ψυχική και σωματική τους υγεία και βοηθούν παράλληλα στη διατήρηση των φυσικών πόρων του πλανήτη.


Βασικός μας κανόνας είναι να μειώνουμε τα απορρίματα, να παρατείνουμε τη ζωή των προϊόντων ώστε να χρησιμοποιούνται ξανά, και να κάνουμε ανακύκλωση ( Reuse – Reduce – Recycle).


Ανακυκλωμένα υλικά:
Ενώ ο σκύλος και η γάτα σας θα αισθάνονται απόλυτη ευχαρίστηση, εσείς θα νιώσετε την ικανοποίηση της γνώσης ότι τα παιχνίδια και τα κρεβατάκια μας είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά και πλαστικά μπουκάλια αντίστοιχα.


Μείωση Απορριμάτων και Επαναχρησιμοποίηση: 
Όταν έρθει η ώρα να αλλάξετε το παλιό κρεβάτι του κατοικίδιού σας, αντί να αγοράσετε καινούριο, μπορείτε να το γεμίσετε ξανά με ένα παλιό γέμισμα ή ακόμα κ με τα παλιά σας ρούχα. Το κατοικίδιό σας θα νομίζει ότι απέκτησε ένα ολοκαίνουριο κρεβάτι και εσείς θα γνωρίζετε ότι βοηθάτε στη μείωση των απορριμάτων.


Οργανικά και Φυσικά συστατικά:
Τα σακουλάκια απορριμάτων και τα μαντηλάκια καθαρισμού που προσφέρουμε είναι βιοδιασπώμενα και αποσυντίθενται φυσικά. Τα σαπούνια και οι κρέμες περιποίησης κατασκευάζονται από φυσικά, οργανικά συστατικά, χωρίς χημικά συντηριτικά, φιλικά προς τα ζώα και το περιβάλλον.


Στο Loco Paws, επιλέγουμε με πολλή φροντίδα κάθε προϊόν ξεχωριστά με κριτήριο την ασφάλεια, την ποιότητα και την περιβαλλοντική πολιτική που αντιπροσωπεύει. Προτεραιότητά μας είναι η συνεχής αναζήτηση νέων, προσιτών και ποιοτικών προϊόντων, με αντοχή και διάρκεια στο χρόνο, κατασκευασμένα από υλικά που σέβονται τις ηθικές μας αξίες και την περιβαλλοντική μας ταυτότητα. 


Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις που θα συμβάλλουν και θα βελτιώσουν το έργο μας!

Ελπίζουμε να μας συντροφεύσετε στο νέο ταξίδι που ξεκινά!


Και μην ξεχνάτε:


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!Η Ομάδα του Loco Paws
Όλοι εμείς στο Loco Paws θεωρούμε πολύ σημαντικό να ανταποδίδουμε την αγάπη που εισπράττουμε από τα κατοικίδιά μας, προσφέροντας απλόχερα τη βοήθεια και την φροντίδα μας σε όσα ζωάκια το έχουν ανάγκη. 

Η συνεισφορά μας μπορεί να επιτευχθεί είτε με δωρεές σε φιλοζωικά σωματεία και οργανισμούς που ταιριάζουν στις ηθικές μας αξίες, είτε εθελοντικά προσφέροντας τον  προσωπικό μας χρόνο και την ενέργειά μας. 

Όμως για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όραμά μας χρειαζόμαστε τη δική σας στήριξη και συμβολή. Με κάθε αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, βοηθάτε να συγκεντρωθούν τα ημερίσια γεύματα ενός σκύλου ή γάτας που χρειάζεται ο φιλοζωικός οργανισμός - καταφύγιο που συνεργαζόμαστε. 

Στο τέλος κάθε καμπάνιας, θα προσφέρουμε τα γεύματα αυτά σε δεκάδες αδέσποτα που προστατεύονται κ φιλοξενούνται από φιλοζωικά σωματεία ή σε σπίτια εθελοντών και έχουν ανάγκη την αγάπη μας.
Πιστεύουμε ότι κάθε σκύλος και γάτα, όπως και κάθε ζώο έχει σημασία για τον πλανήτη!


Υποστηρίξτε το όραμά μας! Στήριξτε έμπρακτα το έργο μας!

Ξεκινήσαμε τις καμπάνιες μας δίνοντας την αγάπη και τη στήριξή μας στη Φιλοζωϊκή Αλίμου Σ.Α.Ζ.Α., στο φιλοζωϊκό σωματείο Φίλοι Ζώων Παπάγου - Χολαργού, στο φιλοζωϊκό φεστιβάλ τέχνης Love the strays IV που πραγματοποιήθηκε στο Megart Gallery και στην Παγκόσμια Έκθεση Γάτας υπό την αιγίδα της Assosiation Felina Greece. Στηρίξαμε το Dog's Voice στο δύσκολο έργο που ανέλαβε, με την εκδήλωση των φονικών πυρκαγιών τον Ιούλιο του 2018 και ενισχύσαμε την προσπάθειά τους.
Συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε πολλαπλές δράσεις και να παρέχουμε τη βοήθειά μας όπου μας χρειάζονται! Αν θέλετε να συνεργαστούμε για το πρόγραμμα ανταπόδοσής μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]