Menu
Το Καλάθι σας

Παραγγελίες / Αποστολές

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα):«Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι 71243. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»


Customized παραγγελίες:

Όλα τα προϊόντα που υπάγονται στην κατηγορία customized, δηλαδή φούτερ σκύλου, ρούχα ανθρώπινα, πάνινες βαμβακερές τσάντες κλπ, τα οποία τυπώνονται με βάση σχέδιο που θα μας υποδείξει ο πελάτης, πρέπει να έχουν προεξοφληθεί είτε αφορά το φυσικό είτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Για την Ελλάδα, οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 18.00μμ. Mπορείτε να παραλάβετε από το σημείο παραλαβής που δηλώνουμε στο site μας Δευτέρα - Τετάρτη  10.00 π.μ - 17.00 μ.μ. , Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10.00 π.μ. - 19.00 μ.μ και Σάββατο 10.00 - 15.00 μ.μ. Οι παραγγελίες που αφορούν παραλαβή από το κατάστημά μας ισχύουν για 5 ημερολογιακές ημέρες. 

* Για παραγγελίες εντός Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας με εξτρά κόστος)

Παραλαβή προϊόντων


Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών Δευτέρα με Παρασκευή και αποστέλλονται με κούριερ σε όλη την Ελλάδα (ELTA COURIER, SPEEDEX).

Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω express courier με επιπλέον χρέωση. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Η «Lοcopaws.gr» συνεργάζεται με ταχυμεταφορικές εταιρίες -  courier όπως και με μεταφορικές εταιρίες. Σε αυτές παραδίδει από 24-72 ώρες τα προϊόντα, οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά στον τελικό καταναλωτή.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε κάθε περίπτωση η καθυστέρηση δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.  

Εμπορικές εγγυήσεις

Οι εγγυήσεις για τα Προϊόντα (στις περιπτώσεις που αυτές παρέχονται) παρέχονται από τους ίδιους τους κατασκευαστές ή τους αντιπροσώπους (εισαγωγείς) των συσκευών με δική τους ευθύνη. Υπογραμμίζεται ότι πέρα από τις παρεχόμενες από τους κατασκευαστές ή τους αντιπροσώπους (εισαγωγείς) εγγυήσεις, η Εταιρεία δεν παρέχει δική της εγγύηση ή επέκταση αυτής. Για τον χρόνο ισχύος της εγγύησης υπό τους όρους που προβλέπονται από τον κάθε κατασκευαστή θα πρέπει να προσκομίζετε και την απόδειξη, άλλως δεν είναι εφικτή η παροχή της εγγύησης. Η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε σχέση με την συμμόρφωση των κατασκευαστών και εισαγωγέων στις υποχρεώσεις τους που τίθενται από το νόμο σε σχέση με τις εγγυήσεις. Επισημαίνεται ότι ο χρόνος εγγύησης αποδεικνύεται αποκλειστικά και μόνον από την ημερομηνία της απόδειξης αγοράς του Προϊόντος ενώ σε περίπτωση απώλειας αυτής μπορείτε να απευθυνθείτε στην Εταιρεία για επανεκτύπωση της απόδειξης αγοράς. Διευκρινίζεται ότι τα αναλώσιμα (τροφές κλπ) δεν καλύπτονται από εγγύηση.