Menu
Το Καλάθι σας

Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml

Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
Σετ Καλλυντικών Ταξιδίου - 5 τεμάχια 4.50ml
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: LP-NDC013
46,90€
Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες

Το σετ καλλυντικών ταξιδίου της Natural Dog Company είναι ο ιδανικός τρόπος για να δοκιμάσετε όλα τα φυσικά balms θεραπείας! Το κιτ περιλαμβάνει paw soother 4.40ml, paw tector 4.40ml, snout soother 4.40ml, wrinkle balm 4.40ml, skin soother 4.40ml.

Το Snout Soother μπορεί να εφαρμοστεί στη μύτη toy σκυλιού για τη θεραπεία της οδυνηρής ρωγμής και της ξηρότητας, καθώς και ως προληπτικό με τα φυσικά αντιηλιακά στοιχεία.
To Paw Soother είναι ειδικά σχεδιασμένο για να θεραπεύει τα τραχειά, σπασμένα, ξηρά πέλματα της πατούσας του σκύλου.

Το PawTector είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί ένα θρεπτικό φράγμα και να προστατεύει τα μαλακά και ευαίσθητα πέλματα της πατούσας από τις διάφορες καιρικές συνθήκες.

Το Skin Soother είναι μια φυσική αντιβιοτική τοπική θεραπεία για κοψίματα, εξανθήματα, εκδορές, εγκαύματα, χειρουργικές πληγές και ξηρό, φαγούρα και ερεθισμένο δέρμα.

Το Wrinkle balm είναι ένα φυσικό βάλσαμο ειδικά σχεδιασμένο για τη θεραπεία και την πρόληψη ασθένειας, λοίμωξης και δυσφορίας στις πτυχώσεις του δέρματος.

Περιγραφή
ΕίδοςBalms
SNOUT SOOTHER ΕΦΑΡΜΟΓΗ | Όσο πιο συχνά εφαρμόζετε το Snout Soother στη μύτη του σκύλου σας, τόσο το καλύτερο. Για να ξεκινήσετε,σας προτείνουμε την εφαρμογή τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα, και ιδιαίτερα πριν τον ύπνο όταν ο σκύλος σας είναι σε κατάσταση ηρεμίας και το σώμα του μπαίνει σε κατάσταση αναζωογόνησης και επούλωσης! Όταν η μύτη του σκύλου σας είναι πια υγιής, μπορείτε να μειώσετε τη συχνότητα της εφαρμογής για να διατηρήσετε αυτή την όμορφη και υγιή μύτη. PAW SOOTHER ΕΦΑΡΜΟΓΗ | Για μην υπάρξει δυσκολία στην εφαρμογή, απλά αφαιρέστε το καπάκι, περιστρέψτε τη ροδέλα στο κάτω μέρος και εφαρμόστε το θεραπευτικό balm απευθείας στο πέλμα της πατούσας του σκύλου σας. Η πατούσα του θα είναι λεία αμέσως μετά την εφαρμογή, γι' αυτό καλό θα είναι να δώσετε λίγο χρόνο για να στεγνώσει. Η εφαρμογή λίγο πριν τον ύπνο είναι μια ιδανική στιγμή όταν ο σκύλος σας είναι σε κατάσταση ηρεμίας και το σώμα του μπαίνει σε κατάσταση αναζωογόνησης! SKIN SOOTHER ΕΦΑΡΜΟΓΗ | Αν η προβληματική περιοχή είναι βρώμικη, καθαρίστε την όσο το δυνατόν καλύτερα πριν την εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε τα δύο δάκτυλά σας για να πάρετε μια μικρή ποσότητα και εφαρμόστε απαλά στην προβληματική περιοχή. Διαφορετικά για να μην υπάρξει δυσκολία, χρησιμοποιήστε ένα μικρό σφουγγαράκι μακιγιάζ ή ένα πανί χαμηλής απορροφητικότητας. Εφαρμόστε μία έως τρεις φορές ημερησίως. Η συχνή εφαρμογή στις ανοιχτές πληγές είναι σημαντική για την προστασία από μολύνσεις και για να σκοτώσει όλα τα υπάρχοντα βακτήρια. Σιγουρευτείτε ότι έχετε εφαρμόσει αρκετή ποσότητα, για να καλύψει ολόκληρη την περιοχή. Μειώστε τη χρήση όταν υπάρχει βελτίωση. WRINKLE BALM ΕΦΑΡΜΟΓΗ | Αν η προβληματική περιοχή είναι βρώμικη, καθαρίστε την όσο το δυνατόν καλύτερα πριν την εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε τα δύο δάκτυλά σας για να πάρετε μια μικρή ποσότητα και εφαρμόστε απαλά ανάμεσα στις πτυχώσεις / ζάρες του δέρματος. Διαφορετικά για να μην υπάρξει δυσκολία, χρησιμοποιήστε ένα μικρό σφουγγαράκι μακιγιάζ ή ένα πανί χαμηλής απορροφητικότητας. Εφαρμόστε μία έως τρεις φορές ημερησίως για να διατηρήσετε υγιείς τις πτυχώσεις του δέρματος και να προλάβετε τυχόν μολύσεις, συγκέντρωση κρούστας και δυσάρεστες οσμές. Το Wrnkle balm είναι αρκετά απαλό για να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο ή ο θύλακας της ουράς. ΑΝΤΙΠΕΡΑΣΠΙΣΜΟΣ | Οι αντιπερισπασμοί είναι η λύση για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα! Χρησιμοποιήστε λιχουδιές (το φυστικοβούτυρο λειτουργεί εξαιρετικά!), εφαρμόζοντας ακριβώς πριν από το γεύμα, ή μετά, με ένα τρίψιμο της κοιλιάς, αυτοί είναι κάποιοι τρόποι να δοθεί ο χρόνος για να κάνει τα μαγικά του το προϊόν!
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΓΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ; Τα προϊόντα της «Natural Dog Company» είναι 100% φυσικά. Ασφαλή και φαγώσιμα. Τα προϊόντα θα συνεχίσουν να δουλεύουν ακόμα και αν το περισσότερο υλικό το έχει γλείψει ο σκύλος σας. Ωστόσο, για καλύτερα αποτελέσματα σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε αντιπερισπασμούς. Δώστε στο σκύλο σας ένα κόκαλο για να μασουλίσει, μία νόστιμη λιχουδιά, το βραδυνό φαγητό του, ή παίξτε μαζί του για μερικά λεπτά, μέχρι τα έλαια να μπορέσουν να κάνουν τα μαγικά τους! Το φυστικοβούτυρο λειτουργεί επίσης εξαιρετικά! ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΩA; Φυσικά! Τα προϊόντα είναι 100% φυσικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα ζώα, ακόμα και σε ανθρώπους! ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; Είναι δύσκολο να το υπολογίσουμε, διαφοροποιείται σημαντικά και εξαρτάται από την αρχική κατάσταση και τη συχνότητα χρήσης. Πολλοί πελάτες βλέπουν απίστευτα αποτελέσματα μέσα στην πρώτη εβδομάδα, ενώ για άλλους διαρκεί περισσότερο. Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε πολλές φορές τη μέρα και να προσπαθείτε να αποσπάτε την προσοχή του σκύλου σας προκειμένου να μην το γλείφει για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ PAW SOOTHER ΚΑΙ ΤΟΥ PAWTECTOR; Το PawTector χρησιμοποιείται για να προλαμβάνει τον τραυματισμό, ενώ το Paw Soother χρησιμοπιείται για να θεραπεύσει τον ήδη υπάρχοντα τραυματισμό. Το PawTector είναι φυσικό μείγμα κεριού, και έτσι δημιουργεί ένα θρεπτικό τείχος μεταξύ του πέλματος και σκληρών επιφανειών και συνθηκών όπως, θερμά πεζοδρόμια, άμμο, αλάτι, πάγο και χιόνι. Το Paw Soother είναι ένα μείγμα βουτύρου το οποίο προορίζεται για να λειάνει, να μαλακώσει, na ενυδατώσει και να θεραπεύσει ξηρά, τραυματισμένα, ξεφλουδισμένα και σκασμένα πέλματα. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ WRINKLE BALM ΚΑΙ ΤΟΥ SKIN SOOTHER? Ενώ το Skin Soother και το Wrinkle Balm έχουν παρόμοιες ποιότητες, το Skin Soother έχει υψηλότερη συγκέντρωση σε απαραίτητα έλαια και έχει πιο ισχυρή σύνθεση. Λόγω της υψηλής του συγκέντρωσης, δεν συστήνεται για ευαίσθητους ιστούς, όπως αυτούς γύρω από το πρόσωπο και τα μάτια. Το Wrinkle Balm έχει μια πιο ήπια σύνθεση και ταιριάζει καλύτερα σε αυτές τις περιοχές. Σε παρόμοιες περιστάσεις, εάν υπάρχουν προβληματικές περιοχές που δεν θεραπεύονται εντελώς με το Wrinkle Balm, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Skin Soother λόγω της πιο ισχυρής του σύνθεσης.