Menu
Το Καλάθι σας

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σκύλου Nina Ottonson Dog Twister Violet

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σκύλου Nina Ottonson Dog Twister Violet
Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σκύλου Nina Ottonson Dog Twister Violet
Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σκύλου Nina Ottonson Dog Twister Violet
Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σκύλου Nina Ottonson Dog Twister Violet
Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σκύλου Nina Ottonson Dog Twister Violet
Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σκύλου Nina Ottonson Dog Twister Violet
Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σκύλου Nina Ottonson Dog Twister Violet
Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σκύλου Nina Ottonson Dog Twister Violet
Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Σκύλου Nina Ottonson Dog Twister Violet
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός προϊόντος: LP-NOT004
34,90€
Καλάθι
Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες
Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια για σκύλους της Nina Ottosson by Outward Hound θα κρατήσουν το σκύλο σας απασχολημένο για ώρες καθώς τον ωθούν να χρησιμοποιεί τις φυσικές του δεξιότητες κυνηγιού για να αναζητήσει τις κρυφές λιχουδιές! 
Η Nina Ottosson δημιουργεί παιχνίδια για σκύλους και παιχνίδια παζλ με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας για όλους τους τύπους σκύλων για περισσότερα από 25 χρόνια. Η Νίνα έλαβε ένα βραβείο Pet Age Icon 2017 για την ανάπτυξη καινοτόμων παιχνιδιών παζλ για σκύλους και την ευαισθητοποίηση για την ψυχική διέγερση που αποτελεί σημαντικό μέρος της υγείας του σκύλου.

Ετοιμαστείτε να κρύψετε και να αναζητήσετε λιχουδιές με αυτό το παζλ σκύλου Nina Ottosson. Το Dog Twister προκαλεί και απασχολεί το σκύλο σας ενώ προσπαθεί να ξεκλειδώσει νόστιμες λιχουδιές κρυμμένες σε κάθε διαμέρισμα. Διασκεδαστικό για όλα τα σκυλιά ανεξάρτητα από την ηλικία, το μέγεθος και τη φυλή, το Dog Twister είναι σίγουρο ότι θα είναι το νέο αγαπημένο σας παιχνίδι σκύλου!

Το Dog Twister από τη Nina Ottosson είναι ιδανικό για σκύλους που αναζητούν πιο απαιτητικά παιχνίδια. Το Dog Twister είναι πιο δύσκολο από τα παιχνίδια Nina Ottosson Level 1 και Level 2. Λειτουργεί για να συνδυάσει τόσο τη διανοητική διέγερση όσο και το ανεξάρτητο παιχνίδι για τη μεγιστοποίηση του χρόνου παιχνιδιού του σκύλου σας, ενώ καταβάλει προσπάθεια για να ασκήσει το μυαλό και το σώμα του. Μέσω της ανακάλυψης ο σκύλος σας είναι αφοσιωμένος και ταυτόχρονα ενθουσιασμένο για να μάθει νέα κόλπα!
Το μοναδικό παιχνίδι με λαβές κλειδώματος. Εάν ο σκύλος σας είναι καλός στην επίλυση παζλ, εισαγάγετέ του μια νέα πρόκληση απλώς πιέζοντας τις λευκές λαβές για να κλειδώσετε όλα τα τούβλα στην κορυφή.
ΕΠΙΠΕΔΟ 3: Τα παιχνίδια σκυλιών Nina Ottosson και τα παζλ είναι ιδανικά για σκύλους όλων των ηλικιών, φυλών και μεγεθών. Αυτό το παιχνίδι  επιπέδου 3 συνιστάται ιδιαίτερα για πιο δύσκολο παιχνίδι, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σκύλους όλων των επιπέδων παιχνιδιού.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ: Τραβήξτε τις λαβές σε ξεκλείδωτη θέση για να σύρετε τα πάνελ με τις πατούσες. Τοποθετήστε λιχουδιές ή κροκέτες στα διαμερίσματα. Ευθυγραμμίστε τα συρόμενα πάνελ με την πατούσα και κλειδώστε τα στη θέση τους πιέζοντας τις λαβές. Αφήστε το παιχνίδι να ξεκινήσει! Τοποθετήστε το παιχνίδι στο πάτωμα και ενθαρρύνετε το κατοικίδιό σας να αναζητήσει λιχουδιές. Τα σκυλιά είναι πιο έξυπνα από ό, τι νομίζετε. Μερικές φορές απλά πρέπει να τους διδάξουμε! Αφήστε τις λαβές σε ξεκλείδωτη θέση και αντισταθμίστε τα πάνελ των ποδιών, έτσι ώστε ο σκύλος σας να μυρίζει και να έχει ευκολότερη πρόσβαση στις λιχουδιές.
Ανακατέψτε λίγη κονσέρβα ή βρεγμένο φαγητό σκύλου ή ακόμα και ωμό φαγητό με νερό, ρίξτε λίγο από το μείγμα στις κοιλότητες ή τοποθετήστε ένα μικρό κομμάτι λουκάνικο ή μια νόστιμη λιχουδιά σε κάθε μια από τις κοιλότητες, ρίξτε λίγο νερό, βάλτε το παιχνίδι στον καταψύκτη και αφήστε το να βγει. Ιδανικό για ενεργητικά σκυλιά, ζεστό καιρό ή για απλή διασκέδαση.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΑΖΙ: Τα παιχνίδια παζλ Nina Ottosson Dog επικεντρώνονται στην πρόκληση του εγκεφάλου του σκύλου σας. Επιβλέπετε όταν παίζετε και μην αφήνετε το σκύλο να μασάει το παιχνίδι. Διδάξτε στο σκυλί σας πώς να χρησιμοποιήσετε το παζλ, να παίξετε και να διασκεδάσετε μαζί. Απομακρύνετε μέχρι την επόμενη φορά.
ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Για να πλύνετε το Dog Twister του σκύλου σας, απλώς αφαιρέστε όλες τις λιχουδιές και το πλύσιμο στο χέρι με ζεστό σαπουνόνερο, ξεπλύνετε καθαρό και στεγνό. Συμπληρώστε ξανά για περισσότερη διασκέδαση!

 • Καταπολεμά την πλήξη κρατώντας το σκυλί σας απασχολημένο - Boredom Busters
 • Βοηθά στη μείωση της καταστροφικής συμπεριφοράς ασκώντας το μυαλό του σκύλου σας.
 • Ενισχύστε τον δεσμό με το σκύλο σας.
 • Διασκεδαστικό για όλα τα σκυλιά - ανεξάρτητα από την ηλικία και το μέγεθος
 • Μέγεθος: Διάμετρος 26 cm, ύψος 4,5 cm


Το παζλ Smart επιπέδου 1 διαθέτει εννέα κρυμμένα διαμερίσματα που μπορούν να γεμίσουν με τις αγαπημένες λιχουδιές του κουταβιού σας και να καλυφθούν με εννέα οστά σκύλου που απελευθερώνουν το νόστιμο άρωμα λιχουδιών από την επάνω τρύπα. Τοποθετήστε το στο έδαφος και παρακολουθήστε το σκυλί σας να χρησιμοποιεί τη μύτη του καθώς πατάει και ωθεί τα οστά για να αποκαλύψει τις κρυφές ανταμοιβές! Μπορείτε επίσης να μεταβάλλετε το επίπεδο δυσκολίας τοποθετώντας τα οστά επίπεδα ή γέρνοντάς τα υπό γωνία πάνω από τα κρυμμένα διαμερίσματα. Κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά ασφαλή για τρόφιμα που δεν περιέχουν BPA, PVC και χωρίς φθαλικό εστέρα. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι.

BEGINNER DOG PUZZLE: Το Dog Smart της Nina Ottosson είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι παζλ σκύλων επιπέδου 1 που θα προετοιμάσει το κουτάβι σας για πιο προκλητικά παιχνίδια με απλές ενέργειες ενός βήματος. Κατάλληλο για οποιαδήποτε φυλή και μέγεθος. Αυτό το διαδραστικό παζλ σκύλου διαθέτει 9 κρυμμένα διαμερίσματα που καλύπτονται από 9 αφαιρούμενα κομμάτια οστών σκύλου. Κρύψτε τις αγαπημένες απολαύσεις του κουταβιού σας στα διαμερίσματα και ανυψώστε το κόκκαλο για ευκολότερη αρπάγη ή αφήστε τα να ξεπλύνουν με την σανίδα για αυξημένη δυσκολία. Παρακολουθήστε καθώς ο σκύλος σας μαθαίνει να ωθεί και να απομακρύνει τα οστά για να αποκαλύψει την ανταμοιβή!
Το παιχνίδι σκυλιών Smart Dog προσφέρει στο κουτάβι σας ένα διασκεδαστικό και επιβραβευτικό παιχνίδι που μπορεί να βοηθήσει στην ανακατεύθυνση της καταστροφικής συμπεριφοράς, ενώ υποστηρίζει την ψυχική τους ευημερία.
ΔΩΡΕΑΝ BPA, PVC & PHTHALATE: Το Nina Ottosson by Outward Hound διαδραστικό παζλ για σκύλους έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας από υλικά ασφαλή για τρόφιμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Εύκολος καθαρισμός με ζεστό νερό και σαπούνι μεταξύ χρήσεων.
ΠΑΙΞΤΕ ΑΣΦΑΛΗ: Κανένα παιχνίδι δεν είναι άφθαρτο. Μην αφήνετε παιχνίδια με κατοικίδια χωρίς επίβλεψη. Αφαιρέστε και αντικαταστήστε το παιχνίδι σε περίπτωση βλάβης.

 • Επίπεδο 1 (Ενδιάμεσο)
 • Διατηρεί ξηρά τροφή / υγρή - κονσέρβα / λιχουδιές
 • Εύκολο στον καθαρισμό
 • Διασκέδαση για σκύλους όλων των φυλών, ηλικιών και μεγεθών
 • Διαστάσεις προϊόντος: 32x28x4.5cm