-25% Αδιάβροχο Σκύλου Hurtta Rain Blocker Eco

Το πρώτο αδιάβροχο στη σειρά Green Edition της Hurtta που συμβάλει στη διατήρηση του περιβάλλοντος! Το Rain Blocker Eco συνδυάζει εξαιρετικά λεπτές ανακυκλωμένες πλαστικές ίνες με υψηλής ποιότητας υφαντικές ίνες, δημιουργώντας ένα ισχυρό, ελαστικό και μαλακό υλικό. 
Κατά μέσο όρο χρησιμοποιούνται 15 πλαστικά μπουκάλια για την κατασκευή ενός αδιάβροχου παλτό.
Το αδιάβροχο αυτό προσφέρει μια εντελώς νέα λύση για την προστασία του σκύλου σας στη βροχή. Συνδυάζει την πρακτικότητα και την προστασία μιας φόρμας με την ευκολία χρήσης ενός παλτού. Καλύπτει και τα μπροστινά πόδια, ελαχιστοποιώντας έτσι την ποσότητα λάσπης και σκόνης που εκτοξεύονται στο μπροστινό μέρος του σκύλου. Το παλτό διαθέτει στο πάνω μέρος ένα φαρδύ, άνετο αδιάβροχο ύφασμα που καλύπτει το λαιμό και τον αυχένα και είναι ρυθμιζόμενο (μπορείτε να  το σουρώσετε) για να εμποδίζει το νερό να περάσει μέσα από το παλτό. Επιπλέον, είναι ρυθμιζόμενο και στη μέση με τους ίδιους ιμάντες σύσφιξης αλλά στη βάση της ουράς για να προσφέρει τη μέγιστη εφαρμογή και να ταιριάζει απόλυτα στο σκύλο σας.
Το κάτω μέρος του αδιάβροχου αυτού παλτό έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί και να επιτρέπει ελευθερία κινήσεων στα πίσω άκρα και να προστατεύει τους μηρούς του σκύλου από τη βροχή. Οι μαλακές ελαστικές λωρίδες για τα πίσω πόδια εξασφαλίζουν ότι το παλτό παραμένει στη θέση του ακόμα και με τις  πιο έντονες δραστηριότητες. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, εύκαμπτο και άνετο ύφασμα, κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους που δεν κάνε θόρυβο όταν ο σκύλος κινείται. Στο πάνω μέρος, περίπου στη βάση της ράχης, διαθέτει ένα άνοιγμα για να μπορεί να περάσει ο γάντζος από το επιστήθιο. Όλες οι ραφές έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη από τη βροχή. 
Τέλος, ολοκληρώνεται με την προσθήκη 3Μ ανακλαστήρων για μεγαλύτερη ορατότητα στο σκοτάδι. 
Χαρακτηριστικά:
  • Αδιάβροχοo ύφασμα με βελτιωμένες ραφής
  • Υψηλό κολάρο γύρω από τον αυχένα με προστατευτική παγίδα βροχής
  • Ορατοί ανακλαστήρες 3Μ
  • Ρυθμιζόμενο μήκος πλάτης, μέσης και λαιμού
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Χρησιμοποιήστε το διάγραμμα μεγέθους μαζί με τον οδηγό μεγέθους "Μέτρηση του σκύλου σας". Το μήκος της πλάτης είναι το πιο σημαντικό!

Περιγραφή
Είδος Αδιάβροχα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

1. Η μέτρηση του λαιμού πρέπει να λαμβάνεται στη βάση, που είναι το μεγαλύτερο σημείο του λαιμού. 
2. Η μέτρηση του θώρακα πρέπει να λαμβάνεται στο ευρύτερο σημείο του στήθους, πίσω από τα μπροστινά πόδια για να εξασφαλιστεί επαρκής ελευθερία κίνησης.

Αδιάβροχο Σκύλου Hurtta Rain Blocker Eco

  • Κωδικός Προϊόντος: LP-HT001
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 69,50€
  • 52,10€

Διαθέσιμες Επιλογές

Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών