Καθαριστική Οδοντόκρεμα για Σκύλους σε Σκόνη Canine Clean 89ml

Η στοματική υγεία είναι σημαντική για όλους, ειδικά για το σκύλο σας. Γνωρίζουμε ότι ένας καθαρισμός στον κτηνίατρο μπορεί να κοστίσει αρκετά χρήματα, επιπλέον ενέχει τον κίνδυνο χειρουργικής επέμβασης και αναισθησίας. Γι' αυτό το λόγο είναι σημαντικό να κάνετε ό,τι μπορείτε στο σπίτι για να διατηρήσετε και να προστατεύσετε την στοματική υγεία του σκύλου σας. Τα οφέλη από το βούρτσισμα με το Canine Clean συνοψίζονται:

  • Αναζωογονητική αναπνοή
  • Μειωμένη συσσώρευση τερηδόνας και πλάκας
  • Πρόληψη του καρκίνου
  • Πρόληψη της αποικοδόμησης των δοντιών
  • Βοηθά στην πρόληψη της περιοδοντικής νόσου / απώλεια δοντιών
  • Μειώνει τη βλάβη στα εσωτερικά όργανα του σκύλου σας

Τα δόντια των σκύλων προορίζονται για να καθαρίζονται φυσικά με την κατανάλωση ωμών οστών και κρέατος. Χωρίς τη φυσική τους διατροφή, τα ούλα και τα δόντια τους είναι ευαίσθητα σε φθορά και συσσώρευση τερηδόνας. Το συχνό βούρτσισμα θα βοηθήσει στη σημαντική μείωση της συσσώρευσης τερηδόνας, καθυστερώντας τελικά την ανάγκη για επαγγελματικό καθαρισμό με κτηνίατρο.

Οι τοξίνες από περιοδοντικές και άλλες στοματικές ασθένειες απορροφώνται στο αίμα του σκύλου σας και μπορούν να βλάψουν την καρδιά, τα νεφρά και το ήπαρ που φιλτράρουν το αίμα. Για το λόγο αυτό, το τακτικό βούρτσισμα είναι ζωτικής σημασίας για να εμποδίσετε τα βακτηρίδια στο στόμα του σκύλου σας να μολύνουν και να βλάψουν θανάσιμα τα εσωτερικά όργανα.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το ειδικό μας μείγμα αιθέριων ελαίων θα αναζωογονήσει την αναπνοή του σκύλου σας και θα κάνει τα φιλιά του ακόμα πιο ευχάριστα!

Εφαρμογή:

Βρέξτε την οδοντόβουρτσα και πασπαλίστε με το Canine Clean. Γυρίστε απαλά κάθε πλευρά για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιήστε μία φορά την ημέρα για υγιή δόντια και ούλα.

Πάντα σιγουρευτείτε ότι ο σκύλος σας διαθέτει άφθονο γλυκό νερό. Εάν ο σκύλος σας ταλαιπωρείται ήδη από υπάρχουσες νόσους, όπως καρδιακά, νεφρικά ή ηπατικά προβλήματα, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

ΒΗΜΑ 1: Ακουμπήστε απαλά και ξεκινήστε να ξύνετε τη μουσούδα του σκύλου σας με το χέρι σας, σηκώνοντας αργά το χείλος για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Στο τέλος της συνεδρίας δώστε του μια λιχουδιά ως ανταμοιβή.

ΒΗΜΑ 2: Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία, τώρα όμως κάντε μια απαλή κίνηση με το δάκτυλό σας πάνω από τα δόντια του για 20-30 δευτερόλεπτα. Ανταμοιβή και έπαινος και πάλι.

ΒΗΜΑ 3: Πασπαλίστε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν σε υγρή οδοντόβουρτσα και αφήστε το κατοικίδιο σας να το γλύψει (χωρίς ακόμα να βουρτσίσετε).

ΒΗΜΑ 4: Εάν όλα πάνε καλά, προσπαθήστε να βουρτσίζετε τα δόντια. Θυμηθείτε, οι ανώτερες εξωτερικές επιφάνειες είναι οι πιο σημαντικές, βουρτσίζοντας για 20-30 δευτερόλεπτα σε κάθε πλευρά.

Γνωρίζετε καλύτερα το κατοικίδιο ζώο σας. Εάν μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία, προχωρήστε. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας είναι ανθεκτικό σε οποιοδήποτε βήμα, σταματήστε και δοκιμάστε ξανά μια άλλη μέρα. Ορισμένα κατοικίδια ζώα μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να περάσουν από τα βήματα!!

Περιγραφή
Είδος Φροντίδα Δοντιών

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Καθαριστική Οδοντόκρεμα για Σκύλους σε Σκόνη Canine Clean 89ml

  • Κωδικός Προϊόντος: LP-NDC024
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 23,50€

Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες