Όροι Χρήσης

Γενικοί Όροι Συναλλαγής, (εφεξής, οι «ΓΟΣ»)


Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα ιδιοκτησίας και διαχείρισης μέσω του διαδικτύου της επιχείρησης, με διακριτικό τίτλο «Loco4motive ΙΚΕ» (η «Επιχείρηση») που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, οδός Θησέως 40, ΤΚ 15124 στην Ελλάδα, με ΑΦΜ 800569699. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά και συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους υπηρεσιών (οι «Όροι») και χρήσης της ιστοσελίδας www.locopaws.gr διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας  διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. Η χρήση και η πραγματοποίηση αγορών από τον παρόντα ηλεκτρονικό χώρο προϋποθέτει την κατανόηση από μέρους σας των Όρων και ισοδυναμεί με την εκ μέρους σας αποδοχή τους.


Όροι

Η «Loco4motive IKE» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι τροποποιημένοι Όροι θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας και θα θεωρούνται δεσμευτικοί για συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μετά την δημοσίευση. Οι παρόντες Όροι είναι ανεξάρτητοι, με την έννοια ότι η ακυρότητα ενός από αυτούς δεν συνεπάγεται την ακυρότητα του συνόλου των Όρων. Παραγγελίες προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης γίνονται δεκτές μόνον εφόσον το πρόσωπο που αποστέλλει την παραγγελία είναι ενήλικο και έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη φόρμα παραγγελίας της επιχείρησης πιστοποιείτε ότι είστε ενήλικας και έχετε το ανωταρω δικαίωμα. Η επιχείρηση σε κάθε περίπτωση διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει ή να αρνείται να προχωρήσει στην διαδικασία αποστολής μιας παραγγελίας, κατά την κρίση της, υπό τον όρο της πλήρους επιστροφής του ποσού που τυχόν πληρώθηκε. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει. 


Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H Loco4motive IKE δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στη παρούσα ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Loco4motive IKE, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.


Περιορισμός ευθύνης

H Loco4motive IKE εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Loco4motive IKE  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Loco4motive IKE ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.locopaws.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της «Loco4motive IKE». Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την «Loco4motive IKE», συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «Loco4motive IKE» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «Loco4motive IKE» ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της «Loco4motive IKE» ή/και του www.locopaws.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.locopaws.gr  δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.locopaws.gr  αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Loco4motive IKE για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.


Ευθύνη και Εγγύηση Προμηθευτή. Ευθύνη Πωλητή για ελαττώματα.

Ο παραγωγός κάθε προϊόντος το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του παραγωγού από την ευθύνη του είναι άκυρη. Οι αξιώσεις κατά του παραγωγού για ζημιές παραγράφονται μετά τριετία αφότου ο ζημιωθείς πληροφορήθηκε ή όφειλε να πληροφορηθεί τη ζημία, το ελάττωμα και την ταυτότητα του παραγωγού. Μετά δεκαετία από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου προϊόντος επέρχεται απόσβεση των δικαιωμάτων του ζημιωθέντος κατά του παραγωγού. Σε περίπτωση αμφιβολίας ως προς την ταυτότητα του παραγωγού ενός προϊόντος που προμηθευτήκατε από εμάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Τα κάτωθι ισχύουν για τα προϊόντα της εταιρίας West Paw Design: 
Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος ή καταστροφής του μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο ή επιστροφή του συνόλου του τιμήματος του προϊόντος, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Ο πελάτης υποχρεούται σε κάθε περίπτωση να συνοδεύει το προϊόν από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. 

Η Loco4motive IKE  διατηρεί το δικαίωμα να χορηγήσει επιστροφή χρημάτων, αντικατάσταση ή εναλλακτικό προϊόν Zogoflex με βάση κάθε μεμονωμένη περίπτωση. 

  • Μία φορά αντικατάσταση ανά σχήμα Zogoflex μόνο.
  • Έγκυρη απόδειξη  απαιτείται για επιστροφές χρημάτων και αντικαταστάσεις.
  • Η επιστροφή της αποστολής είναι αποκλειστικά ευθύνη του πελάτη.

Στην κατηγορία Φτιάξτο μόνος σου ισχύουν τα παρακάτω για τις εκτυπώσεις:

Μπορείτε να τυπώσετε οποιοδήποτε θέμα της επιλογής σας (δικά σας κείμενα,σχέδια, φωτογραφίες κλπ) αρκεί αυτά να μην έχουν πνευματικά δικαιώματα.

Αναλυτικότερα δεν μπορούν να εκτυπωθούν:

Χαρακτήρες, σχέδια και λογότυπα των Disney, Warnerbros, Nickelodeon, Marvel, DC Comics και άλλων ανάλογων εταιρειών.
Γενικότερα όλοι οι ήρωες από κόμικς που κυκλοφορούν σε έντυπη, τηλεοπτική, κινηματογραφική ή ηλεκτρονική μορφή και αποτελούν ιδιοκτησία  συγκεκριμένων εταιρειών, ανεξαρτήτως της εθνικότητας αυτών των εταιρειών.
  • Λογότυπο οποιασδήποτε εταιρείας, ανεξαρτήτως του αντικειμένου της ή του προϊόντος που εμπορεύεται
  • Σήματα ομάδων και κάθε αθλητικής ένωσης του εσωτερικού ή του εξωτερικού.
  • Λογότυπα, γραφικά και χαρακτήρες ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
  • Λογότυπα και εικαστικά τηλεοπτικών σειρών.
  • Σχέδια και διακοσμήσεις που βρίσκονται ήδη σε ενδύματα άλλων εταιρειών οι οποίες διατηρούν εμπορικά δικαιώματα σε αυτά.
Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε να εκτυπώσουμε άλλα θέματατα οποία δεν αναφέρονται ρητά στις ανωτέρω κατηγορίες και τα οποία με κάποιον τρόπο εμπίπτουν σε αυτές.
Τέλος δεν μπορούν να εκτυπωθούν θέματα που θίγουν την αξιοπρέπεια συγκεκριμένων φυσικών προσώπων, εταιρειών, οργανισμών, κοινωνικών ομάδων, θεσμών κλπ.

Ακύρωση Παραγγελίας
Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.

β) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το "215 5602743" και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.
γ) Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο "215 5602743" ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο "215 5602743" και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

Επιστροφή Παραγγελίας ή Προϊόντων
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί για οποιοδήποτε λόγο να ακυρώσει ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας του πριν αυτή εκτελεστεί ή του παραδοθεί, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το κάνει επικοινωνώντας με την Loco4motive IKE.

– Μέσω τηλεφώνου στο 215 5602743 (Αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα) καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή από τις 10.00π.μ. έως 17.00μ.μ.
– Μέσω e-mail στο [email protected]

Σε περίπτωση που έχει προπληρώσει μέσω τραπεζικής κατάθεσης, προπληρωμένης/ χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας ή paypal, και επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας ή μέρος τους, η επιστροφή της χρηματικής διαφοράς θα γίνει εντός 3-6 ημερών σε λογαριασμό τον οποίο θα έχει υποδείξει ο πελάτης. 
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το σύνολο ή μέρος των προϊόντων που του παραδόθηκαν, ανάλογα με τον λόγο της επιστροφής ισχύουν και διαφορετικές προϋποθέσεις & χρεώσεις.