Ανταπόδοση


Όλοι εμείς στο Loco Paws θεωρούμε πολύ σημαντικό να ανταποδίδουμε την αγάπη που εισπράττουμε από τα κατοικίδιά μας, προσφέροντας απλόχερα τη βοήθεια και την φροντίδα μας σε όσα ζωάκια το έχουν ανάγκη. 

Η συνεισφορά μας μπορεί να επιτευχθεί είτε με δωρεές σε φιλοζωικά σωματεία και οργανισμούς που ταιριάζουν στις ηθικές μας αξίες, είτε εθελοντικά προσφέροντας τον  προσωπικό μας χρόνο και την ενέργειά μας. 

Όμως για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όραμά μας χρειαζόμαστε τη δική σας στήριξη και συμβολή. Με κάθε αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, βοηθάτε να συγκεντρωθούν τα ημερίσια γεύματα ενός σκύλου ή γάτας που χρειάζεται ο φιλοζωικός οργανισμός - καταφύγιο που συνεργαζόμαστε. 

Στο τέλος κάθε καμπάνιας, θα προσφέρουμε τα γεύματα αυτά σε δεκάδες αδέσποτα που προστατεύονται κ φιλοξενούνται από φιλοζωικά σωματεία ή σε σπίτια εθελοντών και έχουν ανάγκη την αγάπη μας.


Πιστεύουμε ότι κάθε σκύλος και γάτα, όπως και κάθε ζώο έχει σημασία για τον πλανήτη!


Υποστηρίξτε το όραμά μας! Στήριξτε έμπρακτα το έργο μας!


Ξεκινήσαμε τις καμπάνιες μας δίνοντας την αγάπη και τη στήριξή μας στη Φιλοζωϊκή Αλίμου Σ.Α.Ζ.Α., στο φιλοζωϊκό σωματείο Φίλοι Ζώων Παπάγου - Χολαργού, στο φιλοζωϊκό φεστιβάλ τέχνης Love the strays IV που πραγματοποιήθηκε στο Megart Gallery και στην Παγκόσμια Έκθεση Γάτας υπό την αιγίδα της Assosiation Felina Greece. Στηρίξαμε το Dog's Voice στο δύσκολο έργο που ανέλαβε, με την εκδήλωση των φονικών πυρκαγιών τον Ιούλιο του 2018 και ενισχύσαμε την προσπάθειά τους.


Συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε πολλαπλές δράσεις και να παρέχουμε τη βοήθειά μας όπου μας χρειάζονται! Αν θέλετε να συνεργαστούμε για το πρόγραμμα ανταπόδοσής μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@locopaws.gr